BONNEVAUX

 

Bonnevaux
Et kontemplativt og meditations retrætecenter for WCCM – the World Community for Christian Meditation
Følg dette link for at se Bonnevaux retræteprogram:
https://bonnevauxwccm.org/programme/

Vision
Kontemplative centre har gennem historien altid tjent som steder for fred og forsoning. For tusind år siden blev der bygget et benediktiner kloster i Bonnevaux i nærheden af Poiters i Frankrig. På disse gamle fundamenter vil vi opbygge og udvikle et kontemplativt center for det 21. århundrede.

Bonnevaux vil være et bidrag til at skabe fred og gensidig forståelse, som der i den grad er brug for i vores verden nu. Som et meditationscenter med dets dybe rødder i den kristne tradition og samtidig åben overfor alle i en rummelig ånd vil centeret vise kraften i meditation for mennesker i alle aldre, alle trossamfund og baggrund til at forene sind og hele splittede hjerter. Med dets fokus i en enkel og universel lære vil Bonnevaux fordybe den kontemplative dimensin i det kristne liv og tillige bringe frugterne af meditation til mennesker fra andre religioner eller sækulære opfattelser.

Bonnevaux er smukt beliggende. Det er et ideelt sted med en ånd af dyb fred og skønhed der understøtter en kontemplativ retræte tilpasset vor tids behov. Det vil være et hjem for WCCM (The World Community for Christian Meditation) og bringe meditatorer fra hele kloden sammen i venskab. Der vil være et permanent, fastboende fællesskab, der vil administrere centeret og tage imod deltagere til retræter og kurser. Der vil blive udgivet et program med retræter, kurser og begivenheder med del mål at fortsætte vores fællesskabs arbejde og mission.

Til at føre denne vision ud i livet behøver vi jeres støtte.

Vil I dele disse gode nyheder med jeres venner og kolleger, og besøg www.bonnevauxwccm.org for flere detaljer.

Vil I give så gavmildt i kan, så vi kan bygge dette fredscenter. I kan hjælpe ved at give et engangsbeløb eller en månedlig gave over 2 eller 3 år.

Du kan støtte os ved at give her